Fungerar som en byrå, känns som kollegor.

Kör oss vart som helst, vi behövs överallt.

Oavsett om du behöver oss för att krydda din SEO-strategi, förädla dina Ads-kampanjer, eller bara för att någon måste förklara för din chef varför “att ranka på Google” inte är något man gör med en stege, är vi här. Och ja, du kommer att berätta för alla hur bra jobb vi gjorde – med en humor och ödmjukhet som bara vi kan uppvisa.

VD & Grundare

Christoffer Steverin

Som arga Snickaren, fast glad o digitalt.

En prestigelös 40 plussare som har arbetat med digital marknadsföring hela sitt vuxna liv. Christoffer älskar personlig utveckling och ledarskap nästan lika mycket som digital affärsutveckling. En digital terrier som brinner helt och fullt för att skapa just digital effekt.

Partner & Marknadsansvarig

Faustas Nazarovas

Skapar marknadsföring som är smart ochskalbar.

Vi har unga, hungriga och extremt målinriktade Faustas som hela tiden ligger i framkant. Och gör han inte det idag så är han on top of ämnet imorgon. Dessutom både teknisk kompetens och ett öga för design och inte minst struktur. Lite som ett digitalt kinderägg

Två generationer med en gemensam vision.

Ålder sägs inte spela någon roll, och det är delvis sant i vårt fall. Ungdomlig energi och entusiasm är värdefulla, men det är också decennier av erfarenhet inom digital affärsutveckling. Om något känns rätt, brukar det också vara enkelt.

Ta kontakt

Låt oss tillsammans utveckla lösningar som gör verklig skillnad – vi är redo att starta denna resa med dig.

Vi vill skapa marknadsföring som syns, hörs och känns.

Vi förstår att riktig framgång kommer från äkta samarbeten och ett engagemang som går utöver konventionella metoder. Därför arbetar vi inte bara för att placera dig högre på Google – vi bygger och förstärker hela din digitala närvaro.

Värderingar

Våra värderingar, mer än bara på papper.

Passionerade.

Absolut. Vi brinner för digital marknadsföring starkare än kaffebehovet på en måndagsmorgon. Vår entusiasm är så smittsam att du kanske börjar applådera mitt under ett möte.

Personliga.

Mer än ditt gymkort. Vi tar oss tid att lära känna varje kund och projekt så väl att vi nästan kunde byta jobb med dig. (Men oroa dig inte, vi håller oss till det vi är bäst på.)

Kreativa.

Tänk dig om Picasso hade haft tillgång till digitala verktyg. Ja, så kreativa är vi. Vi ser inte problem, bara möjligheter att måla om den digitala canvasen med innovativa lösningar som får konkurrenterna att känna sig som barn med kritor.